![]() |
![]() |
![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Завсегдатай Клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сообщений: 2688 Регистрация: 29.1.2011 ![]() |
Ясно
![]() -------------------- С уважением, Ирина.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Завсегдатай Клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сообщений: 3540 Регистрация: 4.1.2012 Из: Минска +375-29-319-27-28, +375-29-761-15-14 ![]() |
Темно Червона Руді. Отримано від малиновода Руді (з Виноградного) під назвою Дельбар Маніфік. Иван, растолкуй! "Руди" и Дельбар Манифик" это один сорт или разные? Преобрела у Веселой Долины прошлой осенью 2 куста Руди... Так у этого сорта что, два имени? Или я чёй-то намудрила? ![]() ![]() -------------------- Я - Света. Обращаться на "ты"...
Мой сайт:: |
|
|
![]()
|
|
![]() Завсегдатай Клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сообщений: 2540 Регистрация: 24.10.2009 ![]() |
Привіт!
прошу пробачення - рідко заходжу в малинну тему. щодо Руді, ТЧР (темно-червона-руді) та Дельбар Маніфік - наскільки знаю, це один і той же сорт. Мені його теж переслав Роман ВЕсела Долина. Сорт мені дуже подобається. І кольором, і смаком, і розміром (хоча Каскад Делайт явно крупніше). для мене важливо - це моя найраніша малина. А ще того року спостерігалась невелика ремонтантність восени, що дало змогу поласувати малиною і в жовтні. (Смак моїх Полани і Геракла не такий яскравий). У мене є певні сумніви, що це автентичний французький ДМ, однак поки мене все влаштовує. -------------------- Mach mit, Mach’s nach, Mach’s besser
|
|
|
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Сообщений: 130 Регистрация: 29.1.2015 ![]() |
У меня тоже засох куст Лячки. Посадила в этом году. Очень хорошо пошел в рост. А за последние две недели засох. Что случилось, не пойму.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Завсегдатай Клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сообщений: 2540 Регистрация: 24.10.2009 ![]() |
Лачка полячка - дама капризна.Досі не певен, що у мене вона вже врослася і нікуди не дінеться. На наступний сезон іду з кількома досить слабкими пагонами...
Першим серед ремів став достигати Геракл. Уже тиждень, як є поодинокі ягоди. -------------------- Mach mit, Mach’s nach, Mach’s besser
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 29.5.2022, 2:23 |